Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till företagsavdelningen!

På Sparbanken Lidköping har vi ett stort företagsteam som kan hjälpa dig som företagare med det mesta. Allt från nyföretagande och finansering till smarta betallösningar och placeringar. Kontakta oss så får vi berätta mer.

 • swish

  Swish Företag

  Swish för företag passar mindre företag, föreningar eller organisationer som vill ta betalt för sina varor och tjänster eller ta emot insamlingar.

 • Mobilbanken

  Mobilbanken Företag

  Nu med nya smarta funktioner som ger dig kontroll på vad som händer. Betala e-fakturor, få bankgiroprognos och fördjupad transaktionsinformation.

 • Ett par som går i en park

  Bli kund

  Bli kund i en bank som återinvesterar i Lidköpingsbygden. Företagsavdelningen består av ett starkt team med lång erfarenhet. Vi hjälper dig att hitta de tjänster och produkter som passar dina behov bäst. Välkommen in!

 • vete

  Skog och Lantbruk

  Dela dina ambitioner och mål med oss så kan vi vara en affärspartner till dig och ditt företag. Det innbeär att du har en trygg partner som kan följa dig över tiden, genom uppstart och expansio, dagliga driftsfrågor och framtida investeringar.

 • Händer håller i planta

  Trygghet för ditt företag

  Vilket skydd har du och ditt företag för oväntade händelser? Hur ser den långsiktiga tryggheten ut? Försäkringar är en viktig del av företagets planering. Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pensions- och försäkringsfrågor både för dig själv och för dina eventuella anställda

 • Kvinna som håller i en läsplatta

  Kontakta oss

  Frågor, tankar eller andra funderingar? Kontakta vårt företagsteam.

Stäng Skriv ut