Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Här får du snabbt svar på vanliga frågor. Välkommen att ställa din fråga!

Ställ din fråga här

Besök oss!

Välkommen in till vårt kontor.

Heja Lidköping!

Föreningslivet skapar en meningsfull fritid och är ofta föredömen för våra unga. För oss är det viktigt att vara en del av denna fantastiska verksamhet. Med stolthet sponsrar vi över 90 föreningar i Lidköping. Här kommer ni kunna ta del av flera reportage om olika föreningar som Sparbanken Lidköping är stolt sponsor till.

Reportage om föreningar som Sparbanken Lidköping sponsrar

Lidköping AFF Lakers

Lidköping AFF Lakers

Vi har gjort en intervju med Mathias Rohr som är ordförande för Lidköping AFF Lakers för att ta reda på mer kring föreningen, hur intresset är för amerikansk fotboll i Lidköping och vem som vinner Super Bowl.

Lidköpings Atletsällskap

Lidköpings Atletsällskap

Brottargymnastiken har enbart en regel, det ska vara skoja att röra på sig. Det blir så mycket enklare att lära sig när man har roligt. Sparbanken Lidköping har träffat Peter Fredriksson som är ledare på den populära brottargymnastiken hos Lidköpings Atletsällskap.

Lidköping United Futsal

FC Lidköping United

Sparbanken Lidköping har fått en pratstund med Dino Husic, ordförande i FC Lidköping United om Futsal.

Föreningen Lidköpingsgymnasterna

Föreningen Lidköpingsgymnasterna

Rörelseglädje och gymnastik. Alla som vill ska kunna vara med men de som vill ska också självklart få tävla. Gymnastiken med all grundmotorisk träning banar också sedan väg för andra idrotter.

TK Levo

TK Levo

Som mångårig sponsor åt den framgångsrika trampolinklubben TK Levo, gjorde Sparbanken Lidköping ett besök i deras nya lokaler för att ta reda på bl. a hur dem kan ha hoppare i världsklass.

Stäng Skriv ut