Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Här får du snabbt svar på vanliga frågor. Välkommen att ställa din fråga!

Ställ din fråga här

Besök oss!

Välkommen in till vårt kontor.

Lidköping på fötter!

Lidköping på fötter

Vi vill att Lidköping ska må bra och vill sätta staden i rörelse. Vi vet att rörelse är världens bästa vaccin och medicin. Fysisk aktivitet både förebygger och botar. Därför har vi vänt oss till Lidköpings VSK och Intersport som redan i dag får många Lidköpingsbor på fötter.

Sedan tidigare finns Sverige på fötter, ett initiativ som syftar till att få fler i Sverige att komma på fötter. Vi vill stärka det intitiativet på hemmaplan och få fler Lidköpingsbor på fötter. Tillsammans med Lidköpings VSK och Intersport i Lidköping kommer vi under hösten 2016 och våren 2017 bjuda på föreläsningar, kostrådgivningar, ge tips på träningskläder och en massa annat för att du ska bli inspirerad till rörelse.


Team Sparbanken

Team Sparbanken

Sparbanken Lidköping vill att Lidköping ska må bra och vi vill sätta staden i rörelse. Därav har vi bildat Team Sparbanken med målsättning att deltagare i teamet skall springa Göteborgsvarvet 2017. Team Sparbanken består av 30 personer, i teamet finns både kunder och personal från Sparbanken Lidköping. Följ deltagarna i Team Sparbanken på sociala medier i samband med träning och annan uppladdning inför Göteborgvarvet.

Presentation av deltagare i Team Sparbanken

Alice Hägnander

Alice Hägnander

Alice är Team Sparbankens yngsta deltagare brinner för träning och har testat på de flesta sporter och träningsformer man kan tänka sig.

Anna Tigerberg

Anna Tigerberg

Anna har sprungit 5st Göteborgsvarv innan och är verkligen laddad för sitt sjätte lopp i Maj tillsammans med övriga deltagare i ”Team Sparbanken”.

Anne Fortea

Anne Fortea

Lillan som hon också kallas arbetar sedan 8 år tillbaka på Sparbanken Lidköping. Anne är tjejen som sprudlar av energi och kommer säkerligen agera körledare i hejarklacksramsorna i bussen ner till Göteborgsvarvet.

Anton Van de Velde

Anton Van de Velde

Anton Van de Velde hittar ni antingen bland dojjorna på Intersport, på fotbollsplanen eller på golfbanan. Han är en riktig tävlingsmänniska och därför passar årets utmaning – Göteborgsvarvet perfekt.

Camilla Swan Anderberg

Camilla Swan Anderberg

Camilla har sprungit Göteborgsvarvet flera gånger tidigare men det var längesedan. Hon tycker det är bra att ha ett mål med träningen, i år är målet återigen Göteborgsvarvet.

Carina Karlsson

Carina Karlsson

"Detta blir mitt första Göteborgsvarv. När jag gjorde min tjejklassiker var löpningen den värsta utmaningen och nu är det dags igen."

Felicia Valdemarsson

Felicia Valdemarsson

- Mitt mål med Göteborgsvarvet är att ha en rolig utmaning att se fram emot!

Frida Carlsson

Frida Carlsson

Frida har löptränat i snart 2 år och har hunnit med att springa flera lopp men inget Göteborgsvarv - snart är det dags!

Frida Johansson

Frida Johansson

Frida gillar verkligen aktivitet och träning, som instruktör på STC fick hon för ett tag sedan äran att leda pass för deltagarna i Team Sparbanken.

Gert Dahlberg

Gert Dahlberg

Gert har tränat många år i ensamhet på vägar och i skidspår och tycker nu att det blir kul att springa och träna tillsammans med Team Sparbanken.

Guljan Kanat Söneborn

Guljan Kanat Söneborn

Guljan Kanat Söneborn driver Bookhouse café inne på biblioteket och alltid gillat att träna och har sprungit Göteborgsvarvet tidigare - på rent vres. Nu är det dags att tänka långsiktigt och ambitionen är att komma igång och träna regelbundet.

Håkan Persson

Håkan Persson

Håkan har tränat så länge han kan minnas och han har sysslat med många olika sorters idrotter. Löpträningen kom igång på allvar i mitten av 80-talet och nu är det dags för hans andra Göteborgsvarv.

Johan Strandroth

Johan Strandroth

Johan reser ganska mycket i arbetet men när han väl är hemma blir det fokus på barnen och familjen. För egen del gillar han att röra på sig, antingen genom att resa lite längre med motorcykeln eller med MTB och löpning i närområdet.

Malin Karlsson

Malin Karlsson

- Målet med Göteborgsvarvet är att ha kul, få en härlig löparupplevelse tillsammans med de andra deltagarna i Team Sparbanken och att komma i mål :)

Margareta Osvaldsson

Margareta Osvaldsson

Maggan, som hon också kallas, går ofta långa promenader i skog och mark med hunden som även får hänga med på en och annan löprunda.

Marie Andreasson

Marie Andreasson

Målet med Göteborgsvarvet är att ta mig runt och att ha roligt, jag vill hellre orka jogga hela vägen än att få en bra tid. Hinna med att njuta av allt runtomkring musiken och härliga människor som hejar på.

Marie Törnberg

Marie Törnberg

Maries främsta mål är att må bra och att träna så allsidigt som möjligt. Att ha ett tydligt mål med träningen ger alltid en extra sporre.

Mattias Bygghammar

Mattias Bygghammar

Prestation är inte huvudfokus, men för motivationens skull är en eller annan tävling en bra sporre för att orka med nästa träningspass även när energin tryter. Drömmen om att en dag genomföra ett maraton har börjat gro...

Niclas Karlsson

Niclas Karlsson

- Jag har tidigare sprungit två Göteborgsvarv, det ska bli extra roligt att få springa ett tredje Göteborgsvarv med goa arbetskamrater och kunder i Team Sparbanken!

Patricio Grondona Umaña

Patricio Grondona Umaña

Patricio arbetar som försäkring- och pensionsrådgivare på Sparbanken Lidköping. Trots 3st knäoperationer har han nu återupptagit fotbollskarriären och har som mål att springa Göteborgsvarvet i maj.

Per Axén

Per Axén

Man förstår att det blir en vardag fylld av sport och idrott eftersom Per är delägare i familjeföretaget Intersport i Lidköping.

Pernilla Johansson

Pernilla Johansson

Pernilla har aldrig sprungit Göteborgsvarvet eller ens tänkt tanken att springa det innan så hon tycker att det ska bli väldigt kul att få springa Göteborgsvarvet!

Ulrika Happe

Ulrika Happe

Hon har under året gjort Tjej-Klassikern och siktar nu på stora Klassikern 2018. Utförsåkning, friluftsliv och att umgås med familj och vänner gör henne extra glad!

Vilma Björkdahl

Vilma Björkdahl

Vilma är fyrabarnsmamman som sprungit fyra Göteborgsvarv med en 12:e placering som bästa resultat.

Följ deltagarna i Team Sparbanken: #teamsparbanken

Stäng Skriv ut