Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Här får du snabbt svar på vanliga frågor. Välkommen att ställa din fråga!

Ställ din fråga här

Besök oss!

Välkommen in till vårt kontor.

Lidköpings egen bank - vill du bli en av oss?

 

Med en hög tillgänglighet, korta beslutsvägar och god service stöttar vi det näringsliv vi själva är en del av. Med ca 31 100 kunder är vi marknadsledande inom vårt verksamhetsområde och antalet medarbetare är idag 62 personer.

För att kunna leva upp till kundens krav på service och kompetens hos våra medarbetare är utbildningsfrågor, på alla nivåer, en central del av vårt löpande interna utvecklingsarbete. Det är viktigt att våra medarbetare utvecklas för att kunna anta nya utmanande arbetsuppgifter inom vår bank.

Miljön är viktig för oss. Sedan 2006 är Sparbanken Lidköping miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Banken har ett kontor, vi jobbar i en trivsam miljö med modernt anpassade arbetsplatser. Alla anställda uppmuntras till att ta del av vårt förebyggande friskvårdsarbete genom aktiviteter som genomförs tillsammans med vår Företagshälsovård och Fritidskommitté.

Om du tycker om att göra affärer, är utbildad inom ekonomi och har lätt för att knyta nya kontakter är du välkommen att söka jobb hos oss!

Kontakta personalchef Ann-Charlotte Andersson, tel. 0510-54 55 06 alt. 070-577 16 55.

Lediga jobb

Här hittar du våra platsannonser.