Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen som privatkund

På Sparbanken Lidköping kan vi hjälpa dig som privatkund med det mesta. Från sparande, lån, placeringar och försäkringar till våra digitala tjänster som förenklar vardagen. Kom in till vårt kontor eller kontakta oss så berättar vi mer.

Vi arbetar med privatkunder

Rådgivare

Rådgivare

När du kommer in på banken möter du troligen någon av oss som jobbar i rådgivargruppen. Vår målsättning är enkel, vi vill att du som kund ska få bästa möjliga service.

Har du ett kortare ärende och exempelvis vill ha hjälp med digitala tjänster så hjälper vi dig direkt i Kundservice i vår Ekonomibutik. Har du frågor som kräver en grundligare genomgång? I så fall bokar vi ett möte för att kunna ge råd och förslag.

Privatrådgivare

Privatrådgivare

Vi som arbetar som privatrådgivare har enbart bokade kundmöten. Vi har en lång erfarenhet och bred kunskap oavsett om du behöver ha hjälp med bolån, pensionsfrågor, placeringar av kapital eller andra frågor kring sparande.

Vår försäkringsspecialist hjälper dig att reda ut ditt försäkringsskydd och vår familjejurist kan hjälpa dig vid bodelning, arvsskifte och upprättande av boupteckning, testamente, äktenskapsförord etc.

Aktuellt

Ska du ut och resa i sommar?

Barn i baksätet på en bil

Ska du ut och resa i sommar?

Beställ resevaluta via Unimon, ha ett kreditkort ifall oväntade utgifter dyker upp och ha koll på koder och telefonnummer.

Här får du också veta vilka försäkringar som ingår när du betalar din resa med kort samt andra råd och tips inför och under resan.

Barn i baksätet på en bil

Digitala skolan

Digitala skolan

Tycker du att den digitala utvecklingen går alldeles för snabb? Vill du lära dig mer om bankens digitala tjänster? Anmäl dig till vår Digitala skola så visar vi hur internetbanken, mobilbanken, Swish och Mobilt BankID fungerar.

Tjänster för dig som privatkund

 • Ungdomar väntar vid busshållplats på vintern

  Nyckelkund

  Vi har samlat våra mest populära tjänster i det erbjudande vi kallar för Nyckelkund.

 • Barn tar selfie på terrass

  Sparbanksappen

  Med vår app kan du lätt kommunicera med banken och göra dina bankärenden vart du än är, när du vill.

 • Kortköp

  Bankkort och kreditkort

  Det kan vara bra att ha två olika kort – speciellt om du ska ut och resa. Därför ingår det i vårt Nyckelkundserbjudande.

 • Två barn bär på en flyttlåda

  Låna till bostad

  Ska du köpa bostad? Vi hjälper dig i köpprocessen, från lånelöfte till finansiering av din nya bostad.

 • Äldre man och kvinna med två barn i trädgård

  Pension

  Du kan påverka din pension genom att jobba många år, välja en arbetsgivare som betalar avtals- och tjänstepension och – inte minst – sätta av till ett privat sparande.

 • Familj nära tillsammans

  Spara och placera

  Med ett bra sparande kan du göra roliga saker i vardagen, leva ut dina drömmar och ha det bra senare i livet. Du är också trygg ifall oväntade kostnader skulle dyka upp.

 • Äldre kvinna lutar sig mot dörrpost

  Få hjälp av vår jurist

  Juridik är en del av vardagen. Det kan handla om avtal och kontrakt, ändrade familjeförhållanden, planer inför framtiden eller dödsfall inom familjen.

 • Digitala enheter med händer, surfplatta, laptop, smartphone

  Boka ett möte

  Få koll på din pension, börja månadsspara eller teckna en olycksfallsförsäkring. Få hjälp med våra digitala tjänster eller träffa vår jurist för att skriva ett testamente. Vi kan hjälpa dig på många olika sätt.

 • Man som pratar i telefon.

  Kontakta oss

  Kontakta oss via telefon eller e-post om du har några frågor eller funderingar. Eller kom in på bankkontoret och ta en kopp kaffe och prata med någon av våra rådgivare.

Stäng Skriv ut