Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Här får du snabbt svar på vanliga frågor. Välkommen att ställa din fråga!

Ställ din fråga här

Besök oss!

Välkommen in till vårt kontor.

Ungdomserbjudande

Barn tar selfie på terrass

Fria banktjänster för dig under 18 år.

Konto med uttagsrätt - Ungdomskonto

Du bestämmer över pengarna som finns insatta på kontot. Det här kontot är själva grunden som gör att du kan koppla ihop allt annat i ungdomserbjudandet.
Läs mer om Ungdomskonto

Bankkort Mastercard Ung

Med Bankkort Mastercard Ung kan du betala i butiker i Sverige och utomlands. Du kan även ta ut kontanter i uttagsautomater med kortet. Kortet är avgiftsfritt t o m det år du fyller 22 år.

Internetbanken Ung / appen Sparbanken Ung

Via internetbanken har du koll på din ekonomi och du kan även öppna e-sparkonto med bra ränta. Med hjälp av Mobilt BankID kan du logga in när och var det passar dig. 
Appen heter Sparbanken Ung.

Skicka och ta emot pengar med mobilen - Swish

Med Swish kan du och ditt barn skicka pengar till varandra via mobilnumret, lika enkelt som ett sms. För detta behövs en smartphone, Swish-appen och Mobilt BankID. Det finns också möjlighet att ditt barn endast kan ta emot pengar via Swish. För detta behövs endast Swish-appen som skaffas i ditt barns Internetbanken ung. Lätt som en plätt!

Telefonbankens självbetjäning (Från 13 år)

Med telefonbanken självbetjäning kan du kolla uttag, insättningar, saldo och göra överföringar genom att trycka personnummer och en personlig kod. Med tjänsten Snabbsaldo får du automatiskt veta vad du har på kontot genom att slå 0771-22 11 22. Du behöver alltså inte sms:a, ange kod eller personnummer. 

Fria tillval för dig som skaffat konto, kort, telefon - och internetbank:


Id-kort

Med id-kort kan du betala smidigt med bankkort och använda för att legitimera dig vid andra tillfällen. Kom ihåg att ta med ett personbevis och en nära anhörig vid beställningstillfället. Intygsgivaren måste ha giltig id-handling.

Ladda och köpa

Ladda kontantkortet till mobilen via telefon- och internetbanken. När och var det passar dig. Enklare kan det inte bli. Gäller operatörerna Halebop, Tango, Telenor, Tele2Comviq, Telia.

Villkor för Ungdomserbjudandet

Erbjudandet gäller dig under 18 år.
Är du under 18 år måste förmyndare godkänna att du skaffar ungdomserbjudandet. Använd gärna fullmakten som finns överst på denna sidan för intygande vid två förmyndare.

Så skaffar du Ungdomserbjudandet

Kom in till oss på banken så hjälper vi till, ungdom och förmyndare behöver vara på plats - boka gärna tid genom att ringa vår växel 0510-54 55 00.

Nu kan du boka tid online för att starta banktjänster till dina barn

Nu kan du boka tid online för att starta banktjänster till dina barn

Tips till föräldrar om privatekonomi och bankens tjänster för barn

Stäng Skriv ut