Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Föreningar

Fotbollsmatch med barn och vuxna

Föreningslivet skapar en meningsfull fritid och är ofta föredömen för våra unga. För oss är det viktigt att vara en del av denna fantastiska verksamhet. Med stolthet sponsrar vi över 90 föreningar i Lidköping.

 

Föreningserbjudandet

Vi har samlat tjänster som gör det enkelt att sköta föreningens ekonomi i det vi kallar Föreningserbjudandet. På så sätt får du och din förening mer tid över till föreningens kärnverksamhet.

Se vilka tjänster som ingår i Föreningserbjudandet

Barnidrott ska bygga på LEK & GLÄDJE!

Sparbanken Lidköping sponsrar de flesta idrottsföreningar i Lidköping. Det är viktigt för oss att barn får vara barn och känna glädje i sin idrott.

Vi skänker en skylt till alla idrottsföreningar med ungdomsverksamhet i Lidköping. En representant per förening är välkommen in på banken för att hämta en skylt.

 

 

Heja Lidköping!

Sparbanken Lidköping är stolt sponsor till över 90 föreningar i Lidköping.

Har din förening lämnat in ett protokoll och stadgar?

Det är viktigt att banken har rätt uppgifter om vilka som tecknar föreningen. 

När det sker förändringar i föreningens styrelse behöver vi få in ett nytt protokollsutdrag som visar vilka som ingår i styrelsen. Vi behöver även ha aktuella stadgar för föreningen.

Har du frågor? Kontakta vår föreningsansvarige:

Föreningsansvarig

Valbona Bashota

0510-54 55 43

Stäng Skriv ut