Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Bamse sång och dansföreställning i Idrottens Hus den 22 oktober

På söndag den 22 oktober kommer Bamse och hans vänner till Lidköping!

Detta är ett exklusivt erbjudande till kunder i Sparbanken Lidköping, därav sker ingen försäljning till allmänheten just nu.

Alla privatkunder i Sparbanken Lidköping som använder tjänsten Internetbanken eller använder vår Sparbanksapp har fått ett meddelande med en länk för köp av biljetter till föreställningen. *

 1. Logga in i din internetbank eller i Sparbanksappen.
 2. Ett meddelande har skickats till dig som heter "Bamse och hans vänner".
 3. I meddelandet finns en länk till sidan där du kan köpa biljetter till Bamse-föreställningen som hålls söndagen den 22 oktober kl. 14 i Idrottens Hus, Lidköping. Insläpp öppnar kl. 13.
  Föreställningen beräknas ta ca 2 timmar och då är även tid för mingel och möjlighet att få träffa och fotas med Bamse och hans vänner inräknad.


  Köp och betalning av biljetter sker med hjälp av ditt bankkort.
  För att kunna genomföra köp och betalning av biljetter behöver ditt bankkort vara öppet för internetköp. Läs mer här
  Max antal biljetter/kund: 10 st

  * Kunder som vill köpa biljetter till Bamse-föreställningen men som inte har internetbank eller vill ha hjälp att köpa biljetter är välkommen in på kontoret.

Nyhet - Meddelande via vår Sparbanksapp:

Om du har den uppdaterade versionen av Sparbanksappen (har fått ett ändrat utseende) kommer du också kunna se en gul markering märkt med en siffra uppe i det högra hörnet, när du är inloggad i appen.

Klicka på den gula markeringen och då kommer texten "Nytt meddelande" upp som du klickar dig vidare på.
Nu har du kommit till inkorgen av en nyhet i vår app som heter "Mina meddelanden". I denna funktion kan du se de meddelanden som banken skickar till dig, och du kan också skicka meddelande till banken. Det tycker vi är en bra funktion och en klar förbättning i vår uppdaterade app!
Framöver kommer det läggas in en push-notis när ett inkommet meddelande finns i appen.

Stäng Skriv ut