Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Möt Gustav Rosén på Private Banking.

Gustav Rosén har jobbat i banken sedan 2002, alltid med sparande som största intresse. 

 

- På fritiden som just nu inte är så stor då två små barn tar mycket av tiden, försöker jag spela lite golf. Golf har jag spelat sedan 1990. Som grabb ville jag, liksom alla i den åldern, bli golfproffs men det visade sig vara för svårt så jag tyckte det var mycket bättre att jobba på bank! 

 

-Jag gillar golf för att det är väldigt socialt, du kan spela med vem som helst och det är en härlig känsla att kunna åka iväg på golfresor världen runt och spela.

 

-Ett speciellt minne jag har på en sådan resa är när jag och mina föräldrar 1998 var på Irland och spelade golf. När vi kom till bana och skulle spela så hade just Tiger Woods, Mark Omera och Payne Stewart gått ut vilket gjorde att vi istället för att spela själva gick med och tittade på dem. I början på ronden var det i stort sett bara vi som gick med dem vilket gjorde att jag kunde ge Tiger och de andra lite tips... eller var det kanske tvärtom. Snabbt spred sig ryktet i den lilla staden att det var celebert besök på banan. Från att ha varit själva med dem på banan var det nu mängder av folk som följde. Några veckor senare var det British Open och då vann Mark Omera. Ett riktigt trevligt minne från den resan.

-Vill avslutningsvis passa på att lyfta vår egen golftävling för Private Banking den 24:e Maj på Läckö. Vi hoppas att många är intresserade av att vara med, välkommen med din anmälan!