Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Snitträntor för bolån i Sparbanken Lidköping

Tabellen nedan visar våra officiella bolåneräntor för lån upp till 85 procent av marknadsvärdet. Varje kund är dock unik och vilket pris just du får på ditt bolån påverkas av flera faktorer.

Detta påverkar din boränta:

  • Bostadens värde
  • Storlek på lånet
  • Din inkomst
  • Amortering
  • Dina övriga affärer med Sparbanken Lidköping

Genomsnittsräntor

Här visas de genomsnittliga räntor som våra kunder fått på bolån i Swedbank Hypotek och Sparbanken Lidköping senaste månaden.

Snitträntor
BindningstidGenomsnittlig ränta %, november 2017
Rörlig*-
3 mån1,54
1 år-
2 år1,68
3 år1,70
4 år-
5 år2,03
10 år-

* Bolån med rörlig ränta finns endast i Sparbanken Lidköping, ej hos Swedbank Hypotek

Vad ingår i genomsnittsräntan?

den genomsnittliga räntan visar ett genomsnitt av de räntor som våra kunder fått på nya bolån, lån som omförhandlats och omsatts senaste månaden, för varje bindningstid. I beräkningen är både lån som ligger hos Swedbank Hypotek och lån som ligger hos SparbankenLidköping medräknade. Visas ingen ränta har inga lån med den bindningstiden getts ut, omförhandlats eller omsatts under senaste månaden.

Så kan du använda genomsnittsräntan

genomsnittsräntan är en konsumentupplysning som gör att du kan se vad andra kunder har fått för ränta på sina bolån senaste månaden. Du bör tänka på att det är en genomsnittssiffra av flera lån där förutsättningarna för krediterna är olika.

Snitträntor historik

Här kan du följa snitträntan12 månader bakåt i tiden.

Stäng Skriv ut