Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

För privatpersoner

En rådgivare – spindeln i nätet

Du har löpande kontakt med din egen Private Banking-rådgivare, som är licensierad och specialiserad på placeringar. Genom din rådgivare får du tillgång till bankens alla övriga experter.

Investeringsrådgivning

En noggrann behovsanalys och kontinuerlig uppföljning är kärnan i vår rådgivning. Tillsammans med dig, utifrån dina mål och din riskprofil, tar din Private Banking-rådgivare fram en strategi för hur dina tillgångar ska förvaltas. Utifrån strategin bestämmer du hur aktiv du vill vara. Vi erbjuder dig diskretionär förvaltning, rådgivande förvaltning och mäklartjänst.

Vi ger tillbaka 

Som kund hos Private Banking blir du inbjuden till olika evenemang där du får underhållning och information. Här kan du knyta kontakter för umgänge och affärer.

Sparbanken Lidköping är en engagerad bank. Allt överskott används till att trygga kundernas tillgångar i banken och till att främja näringslivsutveckling, forskning och utbildning samt idrott och kultur i Lidköping med omnejd. Sedan 2006 är vi en miljöcertifierade bank.

Vi delar mer än gärna vårt engagemang med dig och söker ständigt nya sätt att ge tillbaka till det samhälle som är en förutsättning för vår verksamhet.
 

Trygghet nu och i framtiden

Med kapitalförsäkringar, pensions-, liv- och sjukförsäkringar som grund hjälper vi dig att bygga trygghet som räcker länge. Vi skräddarsyr försäkringslösningarna som tryggar både din och familjens framtid och ekonomi.

Experthjälp från Fastighetsbyrån runt ditt boende

Bostäders värde förändras hela tiden. Med Fastighetsbyråns värde- och prisbevakare får du en bild av hur värdet på just din bostad och bostäder i området du är intresserad av utvecklas. Du kan få erbjudanden om VIP- visning om attraktiva objekt. Du får fri värdering av din bostad och dessutom hjälper Steget före-paketet och en köpcoach dig att planera bostadsbytet. Du får även tillgång till bostadsförmedling i Spanien.

Planera för nästa generation

Arvsskiften blir oftast bäst när de planeras i god tid. Vi hjälper dig att skapa förutsättningarna för att fortsättningen ska bli så som du vill ha den.

Tjänster för en smidig vardag

För att ekonomin ska fungera i stort och smått är det viktigt med rätt lösningar. Tillsammans går vi igenom din vardagsekonomi och ger dig förslag på lösningar som passar dig och din familj. Det kan handla om kort-, kredit-, betalnings-, och finansieringslösningar. Som Private Banking-kund har du också förtur i telefonbanken personlig service, som har öppet alla dagar kl 07.00-23.00.
 

 

Stäng Skriv ut