För många Lidköpingsbor är Johan ett känt ansikte då han har ett brett kontaktnät i Lidköpings idrottsrörelse, kultur - och näringsliv. Johan har ett starkt engagemang för Sparbanksandan och du kanske även känner igen honom från bankens kundevent?

Det är inte så konstigt, eftersom Johan har varit med på nästan alla bankens event och kundträffar under de sju år som han jobbat på Sparbanken Lidköping. Johan brinner för nätverkande och relationsbyggande och kombinerar det gärna med friskvårdsaktiviteter. Tillsammans med kollegorna på Marknadsavdelningen har han representerat banken vid alltifrån korvgrillning vid torgisen, serverat glögg på måndagsträningen med Lidköpings VSK och varit drivande med Team Sparbanken för bankens kunder och personal i exempelvis Göteborgsvarvet och Spin of Hope.

Framöver kommer Johan att kombinera sin roll som affärsutvecklare i banken på halvtid med sin nya tjänst som verkställande tjänsteman i Sparbanksstiftelsen efter Sture Kjell som gått i pension.

Har du en idé till ett projekt som kan vara bra för oss som bor i Lidköping eller i Järpås, Vinninga, Rackeby, Kållandsö, Hasslösa, Trässberg, Söne, Gillstad, Saleby, Filsbäck, Hovby, Örslösa, Norra Härene, Lovene, Tun, Mellby eller någon annanstans i Lidköpingsområdet och behöver ekonomisk stöttning?

Kontakta gärna Johan och Sparbanksstiftelsen Lidköping för att bolla din idé!

 

Läs mer om Sparbanksstiftelsen Lidköping

Beviljade bidrag från Sparbanksstiftelsen Lidköping