I den extrema situation vi just nu befinner oss i möter banken dagligen många privat- och företagskunder som påverkas av effekterna av covid-19. Företag med likviditetsproblem och privatpersoner som varslas om uppsägning är särskilt utsatta. Sparbanken Lidköping, med drygt 30 000 kunder, har en viktig roll i samhället och för oss är det självklart att på olika sätt hjälpa de människor och företag som drabbats finansiellt. Sparbanken Lidköping kommer därför erbjuda amorteringsbefrielse för privat- och företagskunder.

- Till våra kunder vill vi säga att vi finns här för er. Sparbanken Lidköping tar era utmaningar på största allvar och vi arbetar intensivt på att ta fram lösningar som kan bidra till att hjälpa er. Bland annat har vi nu infört möjligheten att få amorteringsbefrielse både som privat- och företagskund, säger Fredrik Blad, VD på Sparbanken Lidköping.

Amorteringsbefrielse för privatkunder

Sparbanken Lidköpings privatkunder kan ansöka om amorteringsbefrielse för bolån och övriga lån upp till 6 månader. Ränta betalas som vanligt.

Amorteringsbefrielse för företagskunder

Företagskunder som märker av effekter på sin verksamhet kan ansöka om amorteringsbefrielse på sina
krediter i upp till 6 månader. Ränta betalas som vanligt.

Ansökan om amorteringsbefrielse

Nu kan du göra din ansökan om amorteringsbefrielse via vår hemsida. Vi kommer att prioritera företagskunder så fort som möjligt, medan privatkunder kan förvänta sig första amorteringsbefrielsen i april månad.

- Har du frågor eller funderingar kring din egen eller ditt företags ekonomiska situation, hör gärna av dig till oss. Sparbanken Lidköping arbetar hårt för att hitta bra lösningar för ditt företag, din förening, dig som privatperson och för Lidköping. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan ta oss an de utmaningar vi står inför, och det har inletts många bra initiativ runt om i Lidköping, säger Fredrik Blad.

Ansökan om amorteringsbefrielse:

Så gör du som privatkund

Så gör du som företagskund

Information om Sparbanken Lidköpings arbete i samband med covid-19:

www.sparbankenlidkoping.se/corona

Kontaktuppgifter till Sparbanken Lidköping:

www.sparbankenlidkoping.se/kontaktuppgifter