På Sparbanken Lidköping hjälper vi våra kunder med det mesta. Från sparande, lån, placeringar, försäkringar, nyföretagande, finansiering och pensionsplaner till allt inom våra digitala tjänster som förenklar vardagen. Varje kund är unik och vårt uppdrag är att hitta lösningar som passar var och en av våra kunder.

Med hög tillgänglighet, personlig service och kvalificerad rådgivning stöttar vi det näringsliv vi själva är en del av. Med ca 32.000 kunder är vi marknadsledande inom vårt verksamhetsområde och antalet medarbetare är idag 65 personer med olika bakgrund, erfarenheter och i olika åldrar.

Banken har ett kontor och vi jobbar i en trivsam miljö med modernt anpassade arbetsplatser. Vi har ett förebyggande friskvårdsarbete genom de aktiviteter som vår egen Fritidskommitté anordnar samt genom de årliga insatser vi gör ihop med företagshälsovården.

Vi arbetar aktivt med att ta vårt miljöansvar och tillsammans med våra kunder kan vi göra skillnad!

Om du tycker om att leverera personlig service av hög kvalitet, göra affärer och har lätt för att knyta nya kontakter tar vi gärna emot din intresseanmälan!