Meny
Organisation
Sparbanksstiftelsen Lidköping

Bankens personal

Med hög tillgänglighet, personlig service och kvalificerad rådgivning stöttar vi det näringsliv vi själva är en del av. Med ca 32 000 kunder är vi marknadsledande inom vårt verksamhetsområde och antalet medarbetare är idag 65 personer med olika bakgrund, erfarenheter och i alla åldrar.

Vi finns här för dig

Privatavdelningen

Här hittar du kontaktuppgifter till våra rådgivare som träffar dig som redan är privatkund, föreningskund, UF-företag eller om du vill boka ett möte för att bli kund i Sparbanken Lidköping.

Företagsavdelningen

Här hittar du kontaktuppgifter till våra rådgivare, kundstöd och specialister som träffar dig som företagskund. Du är även välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bli företagskund i Sparbanken Lidköping.

Administration och ekonomi

Här hittar du kontaktuppgifter till bankens personal som jobbar på vår administrativa avdelning Affärsstöd. Detta är vårt backoffice och personalen här arbetar med ekonomi och administration av olika slag. 

Marknad och interna funktioner

Här hittar du kontaktuppgifter till VD, personalchef, fastighetsansvarig, kreditchef, bankjurist mfl. samt till personal på vår Marknadsavdelning.

Vill du jobba på en lokal bank som arbetar för Lidköpings bästa? Då ska du söka jobb hos oss.

Om du är intresserad av att jobba hos oss vill vi gärna komma i kontakt med dig. 

Fyra personer sitter vid ett bord med en dator och pratar med varandra