Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Här får du snabbt svar på vanliga frågor. Välkommen att ställa din fråga!

Ställ din fråga här

Besök oss!

Välkommen in till vårt kontor.

Välkommen till Lidköpings egen bank!


Vår vision är att få människor, företag och samhällen att växa. Vi ska främja en sund och hållbar ekonomi och skapa en trygg tillvaro för dig som kund.
Tillsammans med våra samarbetspartners Dina Försäkringar och Fastighetsbyrån, erbjuder vi Bank, Försäkring och Fastighetsförmedling. Allt under ett och samma tak
.


L
idköping i vårt hjärta
Sedan 1834 har vi varit Lidköpings egen bank och haft förmånen att skapa goda relationer med våra kunder.Vi tror att långvariga relationer är det som utgör grunden för en hållbar ekonomi. Under alla år har vi byggt upp goda ekonomiska resurser för att du som kund ska känna dig trygg även om marknaden är orolig. Vi välkomnar dig till en engagerad bank. Här vill vi att du ska mötas av enkelhet, öppenhet och omtanke.

Vi ger tillbaka
Vår grundidé är enkel. Överskottet används till att trygga kundernas tillgångar i banken och till att främja näringslivsutveckling, forskning, utbildning, idrott och kultur i Lidköping med omnejd. Trots att världen omkring oss förändras så kommer vår idé att bestå. Vi är därmed den enda bank som fullt ut ställer upp för vår bygd och det finns inget jämförbart alternativ. Sponsring till 80 föreningar är ett annat sätt för banken att visa omtanke och engagemang.

Miljön är viktig för oss
Sedan 2006 är Sparbanken Lidköping miljöcertifierad enligt ISO 14001. Vi arbetar aktivt med att ta vårt miljöansvar och vår miljöcertifiering är en stor hjälp i det arbetet. Dina val som kund har också en stor betydelse. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Välkommen in till oss!

Fredrik Blad, VD

181 år i Lidköpings tjänst! 

 

 

 

Företagsuppgifter

Sparbanken Lidköping AB bedriver bankverksamhet med tillstånd från regeringen. Banken står under Finansinspektionens tillsyn.
Adress: Box 2410 531 02 Lidköping
Bg. 981-3148

Clearing: 8314-7
Swift: SWEDSESS
Org.nr: 5164010166
Moms reg. nr: SE516401016601

Tel. 0510-54 55 00
Fax 0510-54 55 50

 

Stäng Skriv ut