Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Sparbanksstiftelsen Lidköping

Sparbanksstiftelsen Lidköping har två viktiga uppdrag: Att vara en aktiv ägare till Sparbanken Lidköping och att fördela medel till idéer och projekt som är bra för Lidköping.

Som ägare till Sparbanken Lidköping får vi utdelning på våra aktier. Det som skiljer oss åt från andra är att den utdelningen stannar här i bygden. Vi delar varje år ut medel till lokala projekt som är bra för oss här i Lidköping. Pengarna ska ge oss ett starkare näringsliv, bättre utbildning, mer forskning och fler upplevelser inom kultur och idrott, som utövare eller publik.

Tack för att du är kund i Sparbanken Lidköping och gör detta möjligt!


Sparbanksstiftelsen Lidköping har inga vinstintressen. Huvudmännen för stiftelsen utses av medborgarna, via kommunfullmäktige i Lidköpings och Götene kommuner.

Gör en insats för Lidköping!

Vi delar varje år ut medel till lokala projekt som är bra för oss här i Lidköping. Pengarna ska ge oss ett starkare näringsliv, bättre utbildning, mer forskning och fler upplevelser inom kultur och idrott, som utövare eller publik.

Ansökan kan lämnas in av etablerade organisationer och institutioner - liksom av små föreningar, skolklasser och enskilda. Du kan vara ung eller gammal, precis som projektet kan rikta sig till unga, gamla eller till oss alla.

Det viktiga är att du har en bra idé - en idé som gör Lidköping och bygden runtom ännu bättre att bo och verka i.

Testa din idé!

Din idé ska på något vis göra livet bättre här i Lidköping. Så långt är vi nog överens. Därutöver finns ett antal regler som styrelsen för Sparbanksstiftelsen Lidköping har att rätta sig efter när den beviljar bidrag.

Ansökan


Ansökan om anslag/bidrag skall inges skriftligen till:

Sparbanksstiftelsen Lidköping
Box 2410
531 02 Lidköping

Vill Ni använda vår färdiga blankett, klicka på länken nedan och fyll i den blankett som ni då får tillgång till. Det går också bra att skriva en egen ansökan.

Logo stiftelsen

Kontakta oss

Stig Dahllöf verkställande tjänsteman

Telefon: 0510-54 55 02
E-post till Stig Dahllöf

Ordförande: Anita Jansson

Stiftelsens huvudmän


Huvudmännen skall vara 36 till antalet. Av dessa utses:

15 st av kommunfullmäktige i Lidköpings kommun
3 st av kommunfullmäktige i Götene kommun
18 st av huvudmännen

Stäng Skriv ut