En rådgivare

Som kund hos Private Banking får du en egen licensierad rådgivare som, utifrån dina behov, ger dig tillgång till bankens alla specialister. Din rådgivare hjälper dig med såväl vardagsekonomi som med de långsiktiga finansiella planerna.

Hos oss finns bland annat försäkringsspecialist och jurist. Har vi inte kompetensen du söker innanför bankens egna väggar ser vi till att hitta den utanför.

Vi tror på kraften i det lokala engagemanget och på nyttan av att ha god förståelse för de förutsättningar som gäller där våra kunder verkar. Därför finns vi där du är.

Detta erbjuder vi dig som kund hos Private Banking

Private Banking är till för dig som sätter stort värde på att ha en enda kontaktväg in till banken oavsett om dina frågor handlar om sparande, låna, betala eller försäkra.

Du får tillgång till en av våra Private Bankers som, framförallt, kommer ägna extra tid åt dina placeringar. Som kund hos Private Banking får du tillgång till exklusiva placeringsprodukter och analyser som inte erbjuds övriga kunder.

Våra Private Bankers har Swedsecs specialistlicens, vilket borgar för ett kvalitativt kunnande inom den finansiella marknaden. Tillsammans gör ni en grundlig affärsplan för att möta dina unika behov. Du får också tillgång till specialister för ägarplanering, skattejuridik, företagsförmedling, idrottare och artister, pensionslösningar för företagare samt övriga juridiska tjänster.