Hoppa till textinnehållet

Event, föreläsningar och kundträffar

Med anledning av Covid-19 genomförs alla våra föreläsningar och kundträffar digitalt just nu. Välkommen att delta i aktuella event eller se repris på tidigare event.

Aktuella event

Tidigare event

Digitalt event - Hållbarhet är framtidens sparande!

Digitalt event: Hållbarhet - framtidens sparande!

Datum: Torsdagen den 11 mars 2021

Tid: Kl. 18.00-18.45

Plats: Digital livesändning via Youtube (Följ denna länk för att delta i eventet)

Anmälan: Behövs ej. 

 

Välkommen att delta i vårt digitala event om fondsparande med fokus på hållbarhet!

 

Under eventet gästas vi av Marie Larsson, produktspecialist på Swedbank Robur, som ger oss en genomgång av läget på fondmarknaden just nu. Därefter kommer fondförvaltaren Robert Slorach informera om fonden Swedbank Robur Transition Energy. Moderator på plats i Lidköping är Gustav Myrberg och David Karlsson från Sparbanken Lidköping.

 

Marie Larsson – Produktspecialist Swedbank Robur:

”Sparande på börsen kommer aldrig vara stabilt, man kommer aldrig veta hur det går på kort sikt men det kommer alltid vara det bästa sparandet för den långsiktige. Oavsett kunskap eller intresse kan man via fonder alltid hitta en passande väg att vara med där.”

 

Robert Slorach – Förvaltare för fonden Swedbank Robur Transition Energy:

”Klimathotet är sannolikt den viktigaste globala frågan just nu och kommer sannolikt att vara det i väldigt många år framöver. Jag är mycket glad över att få förvalta en fond som investerar i bolag som bidrar till omställningen av det globala energisystemet. Det kommer hända oerhört mycket spännande inom det här området framöver.”