Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Private Banking-rådgivare ingår du i ett team som arbetar med tjänster, erbjudanden och produktlösningar utifrån kundens behov. I samverkan med kollegor stöttar du kunden att utveckla en behovsanpassad digitaliseringsgrad. Tillsammans följer du upp kundens finansiella plan och levererar individuellt anpassade affärsförslag. För dig är det viktigt att agera proaktivt och se nya affärsmöjligheter i varje möte. Du utvecklar befintliga kundrelationer med lätthet och engagerar dig i att skapa nya affärskontakter, till exempel genom att delta vid kundträffar och olika event. Vidare håller du dig uppdaterad om omvärlden, marknadens utveckling och övriga förhållanden som kan påverka berörda kunder och vidtar eventuella aktiviteter därefter.

Tjänsten är på heltid, dagtid med start enligt överenskommelse. 

Din profil

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! Som person är du prestigelös och trivs i att arbeta i team, samtidigt som du har ett stort självledarskap och tar eget ansvar för att jobba mot höga mål. Du motiveras av att träffa kunder, bygga långsiktiga relationer och mår som bäst när du ger rådgivning som överträffar kundens förväntningar. I rollen som Private Banking-rådgivare jobbar du med dina kunders totala affär och är kundansvarig för dina kunder – alltid med en hög servicenivå, professionalism och tillgänglighet. Då vi växer och vill fortsätta växa på den lokala marknaden gillar du att prospektera och attrahera nya kunder till banken. För dig är det viktigt att få möjlighet att lära dig nya saker så att du kan utveckla både dig själv, affären, gruppen och banken.

Vi tror att tidigare erfarenhet av arbete inom bank och/eller annat finansiellt institut med investeringsrådgivning är starkt meriterande för att lyckas i rollen. Utbildningsmässigt så är en högskoleutbildning inom ekonomi/juridik meriterande, men inget krav om man besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har Swedsecs rådgivarlicens ihop med försäkringsdistribution Liv Privat. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska samt besitter goda datorkunskaper.

Hos oss på Sparbanken Lidköping erbjuds du en trygg, hållbar och engagerad kultur med en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö, där vi ger medarbetare tydliga möjligheter i att utvecklas och avancera i sina karriärer.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord.

Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Staffan Arkelöv på staffan.arkelov@pn.se eller 070-377 77 12.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdatum är den 4:e augusti. På grund av semestertider kan återkoppling på din ansökan dröja något.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här