Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Kundpaket
Händelser i livet
Samhällsengagemang

GTP och KTP 1 för kooperativt anställda

  • Enkel och trygg entrélösning för dina pensionspremier
  • Våra förvaltare sköter jobbet – bekvämt för dig
  • Tryggare ju närmare pensionen du kommer
Man at a company holding a folder looking in to the camera

Du som arbetar inom kooperationens företag omfattas av tjänstepensionen GTP och KTP. Vår entrélösning, Swedbank Generation Flex, passar dig som vill att dina pensionspengar ska vara trygga samtidigt som du får möjlighet till bra avkastning och ett brett utbud av valbara fonder om du vill skapa en egen portfölj

  • GTP (Gemensam tjänstepension)

    Pensionsavtalet omfattar arbetare och personliga assistenter inom kooperationens företag. GTP är en helt premiebestämd pensionsplan.

  • KTP 1

    KTP 1 är en tjänstepensionsplan som omfattar kooperativt anställda tjänstemän födda 1983 eller senare.

Hållbarhetsinformation

Det här är en ljusgrön försäkringsprodukt som främjar miljörelaterade eller sociala egenskaper genom att minst 80 % av fonderna beaktar någon av dessa egenskaper eller har hållbarhet som mål. Du kan själv påverka graden av hållbarhet i dina investeringar genom att välja hållbara fonder. Läs mer om det och hur Swedbank Försäkring arbetar med hållbarhet på bolagsnivå samt i sina kapital- och pensionsförsäkringar nedan.

Välj vår fondförsäkring

Vi vill gärna hjälpa dig med pensionsvalet. Om du inte gör ett val för din tjänstepension, placeras dina pensionspengar i en traditionell försäkring hos Folksam Liv. Du har då inte återbetalningsskydd eller valbart/förstärkt familjeskydd, men dessa går att lägga till.

Gör ditt pensionsval

Läs mer om tjänstepension i försäkringsbranschen och gör ditt val.